Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Mantıklı düşünmüşsünüz.Çarpan aracın sürücüsü size güven veriyorsa tercih ettiğiniz çözüm en akıllısı.Kaza resimlerinize defalarca baktım.Eli temiz bir ustaya denk gelirseniz sizin işiniz olur.Boyada pek sorun yok gibi gözüküyor.İlk önce siyah yerleri görünce çizik zannettim dikkatli bakınca çamur izi olduğunu anladım.Göçükteki izler tahminimce pasta cila ile düzelecek şeyler.İnşaalla en kısa yoldan en iyi şekilde halledersiniz.Aracınız ful kasko olsada cebinizden yinede birmiktar para çıkıyor.Nekadar haklı olsanızda malesef böyle.Tekrardan geçmiş olsun kardeşim.Saygılar.Sigorta işi ile uğraşmadan çözeceğiz gibi karşı taraf teklifimizi kabul ederse kapıyı göçükçüye vereceğiz yapsın diye, dikiz aynayı da ben değiştireceğim yenisini alıp.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Çok teşekkür ederim. İlginiz için. İçimi rahatlattınızMantıklı düşünmüşsünüz.Çarpan aracın sürücüsü size güven veriyorsa tercih ettiğiniz çözüm en akıllısı.Kaza resimlerinize defalarca baktım.Eli temiz bir ustaya denk gelirseniz sizin işiniz olur.Boyada pek sorun yok gibi gözüküyor.İlk önce siyah yerleri görünce çizik zannettim dikkatli bakınca çamur izi olduğunu anladım.Göçükteki izler tahminimce pasta cila ile düzelecek şeyler.İnşaalla en kısa yoldan en iyi şekilde halledersiniz.Aracınız ful kasko olsada cebinizden yinede birmiktar para çıkıyor.Nekadar haklı olsanızda malesef böyle.Tekrardan geçmiş olsun kardeşim.Saygılar.
Olması gereken olmuş. Siz haklisiniz zaten. Geçmiş olsunEğer merak edenler olursa diye söyleyeyim, bu kazada kusur %100 oranında karşı tarafın olarak tespit edildi.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.