bora55
Kıdemli Üye
30 liraya internet satışı var mı buranın?Ekremi resimde biraz görebilirsiniz lipi yardımcı olmuştur umarım
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
30 liraya internet satışı var mı buranın?Ekremi resimde biraz görebilirsiniz lipi yardımcı olmuştur umarım
aynen bende bayadır var cupra lıpde karsıdan ne zaman baksam bana sırıtıo gıbı duruo ama kıme baksam gayet tampona yapısmıs duruyor. o parcaları kesmeden oyle 0 tampona yapısmaz bence. kesıncede ortadan tutunmayacak bılemedım.deneyip görmek lazım biz ibiza fr ye taktık dediğin gibi gülen yüz oldu kesmedik vida attık ortalarından
zevk meselesı tabıkı ama ben daha sade lıplerı sevıyorum. cupra lıpı gayet ıyı yada jetta polo 6r lıplerıde olabılır.Bence kendin özel yaptir ben öyle yapacam resimdeki gibi lipin ucu uzun olmasi lazim yakışan neyse o olsun
Ekli dosyayı görüntüle 7435