Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza 6J Multimedia

Bu işlem için maliyet ve iyi servis gerekli
işlem aşaması büyük ekranlı araç şasesi üzerinden multimedya sipariş ediliyor komple olarak kablo seti cd yeri falan ne varsa sonra montaj kısmı ön konsol sökülüyor falan bu işlem kolay tarafı zor tarafı araç yazılımı sizin aracınız multimedyayı kabul etmiyor yani normal kullanım için sıkıntı olmaz ama full link özelliği alırsanız boşuna olur bunu servis araç beynine tanıtmak gerekli
İyi bir kodlamacı bulursanız oda çözebilir sanırım
maliyet olarak 3-5bin arası birşey tutar ve zaman alır

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok abi kalsın ozaman. Bu nasıl maliyettir :)
multimedya 2500tl üzeriydi sanırım net fiyat sorulmalı
kablo demeti ve cd kutusu 1000 küsür
Beyin değişimi olmuyor diye biliyorum
işçilik 1000-1500tl arasında değişiyor

Yıl sonu geldiği için aksesuar ve yedek parçada indirim olabilir

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1700 TL ya bir abi bunu İstanbul Sarıyerde yapıyormuş. İnternette gezinirken buldum. Full-Link e felan gerek yok. Zaten multimedianın kendi bluetoothu usb çıkışı var. CD çokta problem değil. Ekran algılaması ve hızıda videolardan izlediğim kadarıyla gayet yerinde. Benim aklımda bir tek eğer tablet takarsam "Aracın ortalama yakıtı, uyarıları" gösteren ekranı kaybolacak olmasıydı. bulduğum uygulama onada çözüm sunmuş. Dışardan baktığınız zamanda estetik olarak hiç bir sorun yok. Ben tasarıma önem veririm sonra yapma çakma bir işçilik ortada olsa bende yaptırmam zaten aracıma ama bunun estetiğide çok iyi.
Hayırlısı diyelim. Düşünen arkadaşlar olursa özelden ürün linkini paylaşabilirim.

Geri
Üst Alt