Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza 6J Multimedia

aozmen

Kayıtlı Üye
2017 Mayısta aldığım aracımın 5" olan multimediasını Full-Link özellikli büyük ekranla değiştirmek istiyorum ama internette bu konu hakkında kesin bilgi bulamadım. Konu Hakkında Fikir sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?

Ben de büyük ekran taktırmak istiyorum. Aracım reference ve 5" ekran var. Servis fiyatını bilen var mı ?

Selamlar, serviste epey maliyetli olacağını düşünüyorum.

Aracınız digital radyo mu analog mu önemli olan o eğer analog ise olmaz digital isen bende leon aracımdan çıkan büyük ekran renkli multimedya var sizinkine uyulumlu bluetooth ta kullanırsınız talebiniz olursa ben satışını yaparım size

Analog mu dijital mi nereden anlayacağız ? Benim ki 2016 1.2 TSI Reference Plus ibiza

İbiza için olanı taktırmak istiyorum. Dijital radyo 5 inch ekran var üzerinde. Ucuz yollu tablet taktırmak istemiyorum aracın ortalama tüketim tablosu felan gidicek. Çıkmasınada imkan vermiyorum zaten.

Üstad hiç gerek yok büyük ekranin görünüş dısında hiçbir espirisi yok. Android bi cihaz taksaniz çok daha mantıklı olacaktir. Fullink olayinda ekranda telefonun navigasyonunu yansitabileceksiniz. Bi bu özellik icin 1000 lira verilmez.

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon

Üstad hiç gerek yok büyük ekranin görünüş dısında hiçbir espirisi yok. Android bi cihaz taksaniz çok daha mantıklı olacaktir. Fullink olayinda ekranda telefonun navigasyonunu yansitabileceksiniz. Bi bu özellik icin 1000 lira verilmez.

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon
Şimdi çok güzel uygulamalar buldum. Leonun ekranının 2. planına android yazılım yapmışlar. Orjinali değiştirmeden. işin güzel yanı İbiza uyumlularıda var. Heyecan yaptım akşam akşam :D

Hiç bir espiri yok demek biraz saçma bir kere renkli ekran olacak devamında bluetooth kullanabilecek imkanın oluyor ikincisi göğüs görüntüsü hiçbir zaman dandik piyasadaki diğer ürünler gibi dandik bir görüntün olmayacak piyasadaki Androidlerin çoğu beş para etmez boşa para 1000 lirayı boşa çöpe atıyosun en kötü ihtimalle orjinal ürün kullanıyorsun ben orjinal büyük ekran dahili navigasyon ekran buldum ve aldım çok şükür çok memnunum verdiğim paraya değdi hiç kullanamadıktan sonra 1000 lira bile çok tercih meselesi

Geri
Üst Alt