Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza 6j acik hava filtresi

evt güzel de...alışma döneminde baya bocalıyo insan..goy goy gez toz takıl et va. bi hayattan bşrden düzenli bi yaşama geçmek nekdr dopru da olsa baştan çok sıkıcı geliyo tabi 4-5 ay depresyon gezdim:).3 yıllık evliyim 8 aylıkta bi oğlum var...allah bağışlasın hepimizinkini,olmayanlarada nasip etsin inş.zaten çocuk için evleniosun bi yerde...okdr hayatı bırakıp yerine koyabileceğin tek şey evlat sevgisi oluyo,hatun 1 yere kdr;))

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Yeni uygulamam.direk soguk hava ve guzel ses.cok sukur 2 senenin sonunda bi boru bulabildik
55707581de840049f12558fdd0f6f5d7.jpg

Ben burda ariza lambasi ve devir saatiyle ilgili de bilgilendirmenizi beklerdim.oralarda nldu.bir sorun ciktimi.paylasrmisiniz?

SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

hava filtresi doğru takıldığında arıza lambası yakmaz,devir saatiyle bir alaksı yok motora giren sopuk havanın...ben şimdiye kdr birçok araçta birçok filtre kitş kulla dım,bu tip bir sıkıntı yaşamadım...tabiki yeniler daha elektronik donanıma sahip...yanlış en ufak bi müdahele arıza işığı yakabilir...ama doğru şekilde kombşn edildiğinde bi sıkıntı çıkmaz...

evt motora giren oksijen oranı arttığı için,yanma fazlalaşır...doğal olarak ses ve performans artışı olur...herzaman sölerim...hava filtresi yada kiti imkanlar dahilinde mümkün olan en iyi markalar ve kitlerden olması,performans ve motora giren havanın kalitesi açısından çok önemli...çoğu kişi bunu önemsiz kılıp inşaat borusundan 25 liralık kitleri aracçlarına takıyolar...bunun motora hiçbir faydası olmaz...oem kalsın daha iyi...

evt motora giren oksijen oranı arttığı için,yanma fazlalaşır...doğal olarak ses ve performans artışı olur...herzaman sölerim...hava filtresi yada kiti imkanlar dahilinde mümkün olan en iyi markalar ve kitlerden olması,performans ve motora giren havanın kalitesi açısından çok önemli...çoğu kişi bunu önemsiz kılıp inşaat borusundan 25 liralık kitleri aracçlarına takıyolar...bunun motora hiçbir faydası olmaz...oem kalsın daha iyi...

Resimdeki kiti dikkatli incelediniz mi?
Burdan görûnen hava filtresi akim sensörleri baglanmamis.profösyonel ve orjinal olmadigi bariz ortada.girtlak boru kullanilmis bogaz kismina.tamammem sans yani bu kadar amatörce bi calisma sonrasi ariza isigi yakmamasi benzini cig atmamasi

SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

evt güzel de...alışma döneminde baya bocalıyo insan..goy goy gez toz takıl et va. bi hayattan bşrden düzenli bi yaşama geçmek nekdr dopru da olsa baştan çok sıkıcı geliyo tabi 4-5 ay depresyon gezdim:).3 yıllık evliyim 8 aylıkta bi oğlum var...allah bağışlasın hepimizinkini,olmayanlarada nasip etsin inş.zaten çocuk için evleniosun bi yerde...okdr hayatı bırakıp yerine koyabileceğin tek şey evlat sevgisi oluyo,hatun 1 yere kdr;))

Katiliyorum bende ayniyim

Akim sensoru nedir ? Ole birsey orjinalde zaten yok.borunun kalitesi icindeki havanin kalitesini etkilemicektir die dusunuyorum.havayi aldiginiz yer ve filtre daha onemlidir.profesyonel olunca sadce krom boru dokulcekti.ucuna farkli bi filtre koyulcakti.veya karbon filtre pesine plastik boru.tabiki daha iyiler ama.biz arabaya stage 1.2 yukleme yapmiyoruz.aradaki 500 1000 tl fark kadar suankinden farki olcagini dusunmuyorum.goruslerinize katiliyorum.lakin yaptigim en dogrusu dur die bi iddam zaten olmadi.

Geri
Üst Alt