Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza 6j acik hava filtresi

Zafer.67

Kayıtlı Üye
Yeni uygulamam.direk soguk hava ve guzel ses.cok sukur 2 senenin sonunda bi boru bulabildik
55707581de840049f12558fdd0f6f5d7.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Yalnız bu şekilde direk düz boru ile emiş vermek doğrumu? Zira orijinal filtre sisteminde daha doğrusu filtre haznesinde olası su vb maddeleri emişe almamak için hem hazne içi dizayn farkı hemde boru tipi (körüklü) farklı. Nihayetinde motorun ciğeri filtre ise bu gibi uygulamarın motor üzerindeki dezavantajları beni düşündürüyor doğrusu. Tabi bu benim düşüncem.

araca özrel hava filtre kitleri var...biraz malşyetli kit olduğu için ama en sağlıklısı...simota yada K&N in kitlerini bir araştır derim...neticede bu kitler silindir hacmşne göre bile aynı kasa araçta değişiklikler göstermekte...hava fiktresi diyip geçmemek lazım...basit gibi görünsede,oldukça önemli ve kritik bir mevzu motor un ilerdeki selameti açısından...

oem uygun olmayan araçlara da işinin ehli yerlerde iyi marka bir filtre başlığı ile,uygun bir kit bağlanarak gerekli sopuk hava motora aktarılıyo zaten...ayrı bölmeler yapılabiliyo mesela...benin FN typer da sağ ön lastiğin altına kdr uzatmıştım +bölme vardı...yani sistemde sopuk havanın geçmesi için kıllanılıcak olab tesisat ve kit sistemin kalitesi,filtrenin başı kdr önemli...

Dediklerinize katiliyorum.ama isinin ehli bundan farkli birsey yapabilcegini dusunmuyorum bu arac icin.beni hayattan soguttun

doğrudur ona bişey diyemem:) sanki filtre ve tesisatta bi gariplşk var,bişeyler olmamış gibi...
sen soğuma hayattan ama;))
hepimiz bütçemiz ve kpşullar dahilinde yapabildiğimizi yapıyoruz...olduğu kdr...netixede tunning işini tam anlamıyda girildiğinde, araç parası kdr maliyetler çıkabiliyo neticede...komple turbo kit parasına,fren sistemleri var mesela...araba parasına turbo kitler vs. gibi...
allah hepimize kazasız sürüşler nasip etsin...gerisi teferruat be kardeşim...;)

Aynen ole bu isin sonu yok.butceside sinirsiz.. sonsuz bi dongu :) yaptigim cok dogru etik birsey degil.ama fiyat ve performans acisindan beni tatmin etti banada o yetti :) 10bin km orjinal filtresinden daha temiz hava gidiyordur suanda iceri.ki akismetrede yok arabada.ayda 1 1000km de temizliyorum.ve gozumle goruyorum temizligi.10bin km yapan bi filtre daha pis hava sagliyordur.bende oem den yanayim hem fikiriz de hayatlar hayaller

Geri
Üst Alt