GokhanK033
Kayıtlı Üye
Kayadibine kesinlikle gitme boykotumuz var ..!!
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
230 tl.srv.ücretinde kullanılan yağ mineral dır.büyük ihtimal
İNSAN İSTESE HEPSİNİ KENDİ YAPAR YA.. BİŞEY YAPTIKLARI YOK. YETERKİ NEREYE NE TAKACAĞINIZI BİLİN. Bİ YAĞ, POLEN FİLT. VS DEĞŞTRP YOLLYORLAR SANKİ. ÖZELDE YAPTIRDIM HEPSİNİ ON NUMARA DA YAPTILAR. CASTROL YAĞ DAHİL 150 tl. VAKTİM OLSA HEPSİNİ KENDİM YAPARIM. ÖĞRENDİM YAPARLARKEN HEM KENDİ ARACIMI YAPARLARKEN HEM BAŞKA ARACI YAPARKEN BAKTIM. BENİM ANLAMADIĞIM BU 100 BİN BAKIMINDA NELER YAPILIYOR.
Dursun usta tam nerede? UğrayayımEğer anadolu yakasina geçerseniz dursun usta bütün bakimlarinizi yapar. Kullanilan malzemeleri de gozunuzle görmüş olursunuz
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
merhabalar , bu görüşleri okuduktan sonra sanırım ben de sizler gibi 200 tl ye yağ, yağ filitresi, polen ve hava filitresini içeren 15 bin bakımımı 200 tl ye yaparım diyen ( castrol yağ kullanarak) arkadaşıma yaptırıcam sanırım