"-Dizel araçlardan son susturucu değişikliği ile güzel bir ses almayı beklemeyin." diyenlerin çokluğu sebebiyle bir hayli tereddütlüydüm açıkçası.Tek amacım biraz olsun görüntü değişikliğiydi.Öyle piyasada kendini ispat etmiş pahalı susturuculardan da almamıştım üstelik.Çift çıkışlı,tamamı krom bir susturucuydu.Bir tereddütümde dizel araçta KAT iptali konusundaydı.Malum,bu konuda da çok farklı görüşler duydum çünkü. Kafamdaki tüm soru işaretleri susturucunun takılması ve KAT iptali tamamlanıp kontağı çevirmemle beraber sona erdi. Ve hiç ummadığım kadar tatminkar,tok bir ses vardı rolantide bile.Asıl dükkandan ayrılıp Şaşmaz sanayinin sokaklarından geçerken hafif gazlamalarda bile arabanın verdiği tepkideki artışı hissetmek fazlasıyla memnun etti beni.
key:
Arkadaşlar Şaşmaz Sanayi Özen Egsoz'dan Mehmet Usta'yada sizin nezdinizde teşekkür ediyorum.Gayet titiz,temiz çalışıyor ve fiyat olarakta gezdiğim hemen her ustadan daha uygun fiyat verdi.Kendisine forumumuzdan ve egsozla ilgili işleri olan tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğimi de söyleyerek ayrıldım oradan.