gothicwhisper
Kayıtlı Üye
1.4 motor sahibi olup da lpg taktırmayan adama şaşarım... 40 kuruşlardan bahsetmissiniz... benim düldül 15-17 kuruş arasi yakıyor... Gerçi size göre arabaya yazık etmiştim o ayrı ama ben bu konuda size katılmıyorum... ibizanin motoru lpg ile tam uyumlu ... şimdiki aklım olsa arabayı ilk aldığım gün taktirirdim...
Şöyle diyeyim 30 lt civarı alıyor depo..
Lpg litresi su an 1.99... menzilin 380-400 arası... en son klimam açık kullandım 360 cıvarında bitti... uzun yolda hızlı gitmeyen adam 80-90 civarı 13 kuruş yakar... motosiklete rakip bu araç yakıt konusunda... benden size tavsiye ; kaliteli ,işini düzgün yapan bir usta bulun ve hiç vakit kaybetmeden lpg'yi taktirin.... benzinden yaptığınız kar ile belki de yeni alacağınız aracın yarı fiyatını çıkartırsınız kendi adıma ekmek almaya bile düldül ile gidiyorum ...
En mantiklisini yapmissimiz hocam , uyumlu olan atmosferik motorlarla lpg ile yillarca sorunsuz kullanilabilir.
Candan Muhendislik Umraniyede taktirmistim , Yillardir atiker safefast kullaniyorum lpg bakimlarini 10 binde , aksatmadan gidiyorum daha somun bile degismedi.85 .000 km yaptim.
Motor uyumlu ise hic dert etmeye gerek yok , yakıt istasyonlarinda bmw be amg mercedesleri gordukten sonra cok cok normal geliyor
HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi