Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
O değerler maalesef biraz imkansızİnternette ortalama 4 yazıyor seatın sitesinde şehir dışı 4 şehir içi 6.4 ama nafile sadece şehir içi kısmı tutmuş
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düsuk devir yüksek vites ben şehir içi 40 ile giderken 4. Viteste ilerliyorumsizin tüketimler çok iyi 2016 ibizia tsi 1.2 reference var bende şuan şehir içi 8.4 o kadar düşürmenin taktiği nedir arkadaşlar
Düşük devir yüksek vites de arabayı çok yaktırır diye biliyorum ama ?Düsuk devir yüksek vites ben şehir içi 40 ile giderken 4. Viteste ilerliyorum
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Anlık tüketimde kontrol edin anlarsınız dedigimiDüşük devir yüksek vites de arabayı çok yaktırır diye biliyorum ama ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende 1.6 leon var yarın denicem dediğiniziAnlık tüketimde kontrol edin anlarsınız dedigimi
Arabalara 6. vitesi koymalarindaki sebebi düşük devir olsun ki az yaksin. Hatta otomatiklerde 8 _9 var.Düşük devir yüksek vites de arabayı çok yaktırır diye biliyorum ama ?
Tamam ama 4. Viteste de 40 ile gitmek az gibi geldi bana o yüzden oyle söyledimArabalara 6. vitesi koymalarindaki sebebi düşük devir olsun ki az yaksin. Hatta otomatiklerde 8 _9 var.
Aracta sarsılma olmadığı müddetçe sıkıntı yok.Tamam ama 4. Viteste de 40 ile gitmek az gibi geldi bana o yüzden oyle söyledim