Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
o paralara ibizaya verilmez
walla sponsorum eskısı gıbı yakıt parası verse cok cıddı soluyorum arabama kıymam ama kendı cebımden cıkıyo ve ben cıdden sıkıldım artık benzın parası yetıstırmekten sızın aracınız da bı depo ne kadar a doluyo ayrıca kac km gıdıyo??
bence kıyma leona benim gibi hafta sonları kullan ama ben arabasız yapamam dersen bir şey diyemem
ben v-power koyuyorum yedek depo diye tabir edilen genleşme tankını doldurmazsam yani atınca bıraktırırsam 160 tl (41-42 lt) alıyor (son zamla 160 oldu ocakta 135'e dolmuşluğuda vardı). 15.000 bakımından sonra full şehir içi 720 km gittim hala benzin ışığı yanmadı son 2/8'in altına yeni indi. benim aracım st yani sizin baktığınızdan 100 kg ağır benide 100 küsür sayarsak sizde 70-80 olsanız bende fazladan 120 kg var oradan da avantajlısınız. Ama tabi başlangıçta fazla yakat birde istanbulun şehir içiyle kütahyanın şehir içi bir değil.
Leondan sonra ibizaya binmek muhtemelen aratacaktır leonu ama. Çokda yapacak birşey yok. Ekonomi arıyosan ve bütçen kısıtlıysa Ibıza'dan başka şansın yok. Ama bu kadarda yermek haksızlık olur, sonuçta seat.
baska ne secenegım var ki?? arastırdım en az yakan ve gıden arac aslında polo bluemotion da var oo nasıl sızce ??
evet bı ıncelemek lazım onu da fiyat farkıda fazla degıl aslnda bi bakıcam onadaaklımdan ilk geçen arabaydı..en azından vw...hem kaliteli hemde şık