Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
nokiadan şaşma bence. ben geçen sene Nokia N79 aldım 3 kere colaya 2 kere suya düşürdüm binlerce kez yere düşürdüm bunlara rağmen 1 kere servise gitti oda kilit kodu arıza verdiği için. tavsiye ederim ama benimki heralde tek arızasız olan telefondu türkiyeye ilk gelen N79 bende telefonculara sorduğumda o ney la falan diyolardı tavsiyem HTC İphone falan boşver en güzeli N79 iphonedan kat kat iyi sadece dokunmatik yerine tuşmatik var
kardeşim sen ne kadar çok tel. değiştiriyosun ya..
atilla iphone al 1 kere al
O paraya 2. el bi Netbook alırsın, bide 2. el güzel bi telefon alırsın Atilla, o telefonun yapamadığı özelliklere de sahip olursun.
Sakın HTC alma, ben yandım sen yanma
atillacım sakın HTC alma ahmet abiye katılıyorum.. çok sorunlu vede zararları var .. iphoneden şaşma ucuza var geçen gün arkaşdaım aldı 1 hafta olmadı 16gb 3g li 600 tl ye tertemiz telefon .. bendede iphone var vede gayet memnunum her ihtiyacını karşılıyor
N97 işimi görmüyor ne yazıkkı alıyordum zaten denedim ama yeterli gelmedi flash player desteklemiyor
ben zaten N97 demedim N79 dedim atilla dikkatli oku yazdıklarımı
kredi kartın varsa sahibindende yada gittigidiyorda çok var biraz piyasayı kovalaman lazım ama o dediğin fiyata iphone sıfır alamazsın ama 2.el temiz çok rahat bulursun.. ben buldukca sana pm atarım