Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeşim teyp orj.ise yapabilecek zaten fazla bişey yok..sadece hoparlörlerini bulabilirsen yine orj.olarak taktırmandır.diğerleri teyp çıkışlarına uygun olmayacağı için boşuna para vericeksin
o zaman ne yap et bi 4 kanallı anfi ve mid takım al ön arka benim öyle idi tam senin istediğin sesi alıcaksın
cezmi abi pek anlamıyorum bu işlerden araştırma yaptım internetten kafam karıştı
fazla maliyetli bişeyler yapmak istemıyorum birde senin söylediğin gibi araştırma yapıyım ilgin için çok saol abi
Ne istediğini anladım,bide ne kadarlık bişe istediğini söylersen daha iyi yardımcı olurum.kenwood teyp almışsın ama hangi seri hangi model?çıkışların 4*40 mı yoksa 4*50mi?büyük ihtimal anfi çıkışın vardır ama emin olmalıyız,anfisiz takacağın componentlerden(mid) cokda fazla verim almayı bekleme...o bu derken 40 yere gider konu,bende tekrar sistem değiştireceğim elimde 2takım mid boşa çıkıcak biri infinity referance biri jbl,fiyatını pek dert etme anlaşabilieceğimizi tahmin ediyorum.ayrıca herhangi bi soru sormak istersen istediğin zaman ulaşabilirsin 0551 411 98 81.