tugra kazım
Kayıtlı Üye
inş scw de benim gibi birisi çıkar yazları akrep , yılan yakalayıp beslerim kışlarıda malum kar kaplanıyız kayak yaparım atarım stresimi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Benimde son donem tutkum kayak...sezon açılınca haftasonları istanbuldan Kartepe'ye kaçıyorum..Kartepeye ekstra ERZURUM Palandöken yapıyoruz biraderle...
Benimde son donem tutkum kayak...sezon açılınca haftasonları istanbuldan Kartepe'ye kaçıyorum..Kartepeye ekstra ERZURUM Palandöken yapıyoruz biraderle...
biri rıfkı mı dedibende kıng ciyim
kayseriyede beklerim süper yeni pistler yapıldı zorluk derecesi mükemmel bi pist bu sene bizleri bekliyorr
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
kayseriyede beklerim süper yeni pistler yapıldı zorluk derecesi mükemmel bi pist bu sene bizleri bekliyorr
eee soyadın akdeniz gitar olsun artık dimi bende söylerim haa1.Gitar
2.Tamir
3.Silah
4.Direksiyon
Mirim Kartepeye Yalnız Gidersen Haberim Olsun, Kar Sapanı Mar Sapanı takılırım bende arkana key: