Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yahu senin neden ekonomi manyağı olduğun belli oldu..
2 arabanın da motoru soğuk muydu..hangisi daha sıcaksa daha az yakar elbet..velakin 100-110 sabitlediğinde vs. ağır olan avantajlıdır biliyosun momentumu koruyabilme olayı..
Yunus'um senden ricam babana söyler misin bi arkadaşım 290-300km yol gidebiliyo bi depoyla diye..ne diyecek merak ettim..
babanda ki sadece 1.4 tsi değilmiş demekki.
+tecrübesi senin -kilolarından daha faydalı çıkmış
frene vs. basmadan ani bi direksiyon hareketinde vs. kapanıyo işte Sezgin abi..
Bunun yolun şekli ile alakası olabilir belki..Çünkü hafif rampa olan yerde bile eğer 60 a filan sabitlersek,hızlı girmediğimiz için otomatikman arabada kendiliğinden bi ivmelenme oluyor..Bunun sonucunda araba hız sabitleyici de olduğu için zorlanınca doğal olarak fazla yakar diye düşünüyorum...
sezgin artvin rampalarında cc yi kullandığım zaman yüksek vites mesela 4 yakıt biraz düşüyo gibi ama düüüm düz sıfır asvalt trabzon artvin duble yolunda ne zaman açsam cc yi kesinlikle ortalama tüketim her 10 km de 01 artıyor kapadımmı aynen geriye düşüyor emin ol avrupa birliği şartlarından daha iyi şartlarda denedim sonuç yakıt artıyor....