Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Balık Hayranlığın yeni başladı birde üstüne dün izmitten aldığım balıkların sabah akvaryumda çifleştiklerini gördükten sonra daha bi keyiflendim yeni bir tane daha akvaryuma ihtiyacım olabilir bunun dışında ispanyol cooker ve kangal köpeğim var..... Hamsterlara da hayranım ama eşim pek hoşlanmıyo alırsam geceleri uyuyamaz o yüzden alamıyorum ama bence en mantıklı hayvandır veterinerlerinde evde beslenebilecek en güzel eğlenceli ve sağlık durumlarına elverişli olduğu kanıtlanmış bir ev hayvanıdır.....
hamster ıyı guzel hos ama gece cok ses yapıyor namussuz b de kafesının temızlıgını sık sık yapmak lazım yoksa kokusu cekılmıyoson b ekleme daha,dısılerın erkeklere gore daha az sevdırdıgını soylerler hep bendede dısı vardı ve bahsedıldıgı gıbı ara ara hayvan kıllık yapıyodu
bzimde cangomuz vardı..
safkan bir alman kurdu
onun kadar gercek bir alman kurdu hıc gormedım hayatımda
onun dısında evımızden cok kopek kuş balık geçti ama hıc onun gıbı etkısı buyuk olmadı..
cango bı taneydi.