Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hayvan arabayı mındar etmiş Yardım

Dostum selamlar,Bu çiziklere boya filan derlerse yaptırma derim.Yarın öbür gün satmak istersen sıkıntı yaşarsın.Ben aracımı almadan önce,ilk sahibinin sağ taraftan sürtmesi dolayısıyla senin çiziklere benzer boya atması ve çizikler vardı.Ben boya yaptırmadım.Rötuş kalemi ile ince işçilik yaptırdım.Türkiye'de boyalı araca çok iyi bakmıyorlar.

Dostum selamlar,Bu çiziklere boya filan derlerse yaptırma derim.Yarın öbür gün satmak istersen sıkıntı yaşarsın.Ben aracımı almadan önce,ilk sahibinin sağ taraftan sürtmesi dolayısıyla senin çiziklere benzer boya atması ve çizikler vardı.Ben boya yaptırmadım.Rötuş kalemi ile ince işçilik yaptırdım.Türkiye'de boyalı araca çok iyi bakmıyorlar.

Plastik aksam sonuç olarak sıkıntı olmaz boyansada tabi aracı alacak kişi boyayı umursar mı umursamaz mı orası meçhul

Autoking'i bi ara bakalım mini onarımdan yararlanabiliyormusun ?

Aynı şey benim başıma geldi davarın biri park halindeki arabama ben içindeyken geldi sürttü bide üstüne üstlük herif ben haklıyım diyecekti :) autoking yaklaşık 2 parmaklık bir göcük düzeltti 45 50 cm de uzun ince ön tampona boya yaptı 140 TL ye mal oldu

tamponlar expertize girmez,boyayın,öyle bineceğinize.çok geçmiş olsun bu arada.köpek ya bu tövbe tövbe

teşekkürler arkadaşlar iyi yorumlarınız için. olayın olduğu gün sonrası ilk olarak seat esenyurt servise gittim. tamponu cikaricaz komple boya 800 civarı tutar dedi. tabiki kabul etmedim küçücük yer için. sonrasında marpfrenin zaten ikitellide kendi servisi varmış oraya gittim ve bunun mini onarımla olabileceğini söylediler ve alttan sarkan kabloyu hemen o anda yaptılar. 5 hazirana da gün verdiler yogunluktan. Gökay bey boyama demiş ama ben bu halde arabaya binesim bile kaçıyor, eskisi gibi olmassa hevesim de kaçar binesim de, o yüzden mini onarımdan lokal boya ile halledeceklerin söylediler hemen kabul ettim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

teşekkürler arkadaşlar iyi yorumlarınız için. olayın olduğu gün sonrası ilk olarak seat esenyurt servise gittim. tamponu cikaricaz komple boya 800 civarı tutar dedi. tabiki kabul etmedim küçücük yer için. sonrasında marpfrenin zaten ikitellide kendi servisi varmış oraya gittim ve bunun mini onarımla olabileceğini söylediler ve alttan sarkan kabloyu hemen o anda yaptılar. 5 hazirana da gün verdiler yogunluktan. Gökay bey boyama demiş ama ben bu halde arabaya binesim bile kaçıyor, eskisi gibi olmassa hevesim de kaçar binesim de, o yüzden mini onarımdan lokal boya ile halledeceklerin söylediler hemen kabul ettim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Boya kardaşım boya... Tampon plastik aksam, boyadan sayılmıyor.
Güzelim arabaya bu şekilde binilir mi hiç...

Geri
Üst Alt