Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hayvan arabayı mındar etmiş Yardım

MasterSpears

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, işten eve geldiğimde bu manzarayla karşılaştım, araba 2000 km de olunca insan üzülüyor tabi, hayvan mi yapmış tam bilemedim ama sizden yardım bekliyorum. Hadi anladım tamponu çizmiş de yağ sensörünü nasıl koparmış, insan yapamaz çünkü bunu aklım ermedi, onarım için nasıl bi yol izliyeyim, arabanın full kaskosu var , mini onarımla hallederler mi yardımlarınizi bekliyorum.
2b7d1c715dc0d850d1ae62f37687c19a.jpg

83f3301bc1cfcde51a98ce3b4b8677c0.jpg
d0545cdf8e597e058f7017b79784022c.jpg
5cd90f4db44e4d7badef267e66a65445.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

kedi beceremez köpeklerin işi...mini onarım kaskodan yaptırabilirsiniz...kaskom bozulmasın dıyosanız cebinizden ıkı secenek var... buyuk gecmiş olsun şu sıralar hayvanlar moda olmaya başladı...

cevabınız için teşekkürler, mini onarımla kasko bozulur mu? ve alttan yağ sensörünü koparmış, bu çok büyük problem midir?

ben ilçede oturduğum için kasko nedir bilmiyorum :) zannedersem bozulmuyor her zaman konuşulan gundeme gelen şeyler bunlar...yağ sensörü önemli tabii
yağ ile alakalı durumları size içeri bilgi verir... pahalı bişi değildir kopardısa kablodan ek yapın guzelcene bantla tamamdır..sensör duruyosa yerınde :D .. şanslısınız aracınız beyaz... kaskodan o da değişir sonucta hayvan koparmış expere gösterin...

cevabınız için teşekkürler, mini onarımla kasko bozulur mu? ve alttan yağ sensörünü koparmış, bu çok büyük problem midir?

Mini onarımımda kasko bozulmaz ufak bir meblağ isterler o hasara en fazla 150 tl

Ayrıca aracın plakasına işlemez istersen 150 tl verme kasko bozdur plakaya işlet senin bileceğin iş

Ama yağ sensörü ile ilgili hiç bir bilgim Yok serviste ücreti mukabilinde değiştirirler

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Ben de olsam gerçekten çok üzülürdüm

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt