Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sen kutu içi açık hava filtresi al kapağı kapat
kapağı açık gezmek motora sıcak hava gitmesi demektir bu da milletin soğuk hava alsın die okadar masraf yaptığı filtreler düşünüldüğünde performansa zararı anlaşılacaktır
Tavsiyeleri dinle ve o kapağı kapat
Ses almak istiyorsan açık hava filtresi en iyi tercihtir tavsiye edicek olursam simotanın yağlı filtreleri iyidir ben kullanıyorum ve 3 bin devirden sonra tatlı güzel bi ses alıyorum k&n nin filtre temizleme setinide al 5-6 ayda bir temizle oldu bitti miss
Kutuyu kapatınca kutu içi filtreden ses alamazsın! açık hava filtreside açıkta olduğundan aynı tozu çekecektir.K&N in kutu içi filtresini alırsan 3000 devirden sonra harika bi ses alıyorsun 5000 6000 devirde tüm gözler sende ama kapak açık olma şartıyla
birebir uyumlu filtre hiçbir işlem yapmana gerek yok.Fiyatıda yaklaşık 150 200 arası olması lazım.bendeki filtreyi çıkarım direk onu takabilirmiyim yoksa farklı işlemlerden geçmesi gerekıyomu?