goldenhammer
Kayıtlı Üye
teşekkürler.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeş merhabalar bahsettiğiniz bu DİNLER OTOŞaşmaz sanayide Dinler oto var.Sahibini görünce sanayici bile demezsin.Ki matemetik bölümü mezunu ama ustalığa babadan gönül vermiş biridir.Yanında çalışanları da müşteriye düzgün davranan, iş yapan insanlardır.Tavsiye ederim
2001 seat cordoba stella aracımı alalı 15 gun oldu.bugun yaklaşık 20 km bır mesafe şehirdışı yaparken aracın harareti 90 dereceden sonraki ikinci çizgiye kadar yükseldi.Gideceğim yere vardıktan sonra kaputu açtım.Radyotöre giren iki tane su borusu var.üstteki sıcak alttaki ise neredeyse tamamen soğuktu.aracın soğutma fanının çalıştığını gördüm.Tahminime göre her iki boruda sıcak olması gerekiyor.Üsttekine el demiyor ama alttaki soğuk.Yaklaşık iki saat sonra aynı mesafeyi tekrar katederken kısa zamanda arac tekrar 90 dereceyı buldu.önceki sorunu aynen yaşadım.Bu konudaki tavsıyelerınızı bekliyorum ne yapmalıyım.teşekkurler.