06 levent 534
Kayıtlı Üye
.
cümlesinden mertt
cümlesinden mertt
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ne kıskanacam bilader ala alaa tamam bu arkadaşlar görgüsüz dedik onlar güncel çekebilirler nooorrmal ama dostum tamam sana şimdi gerçeği söylemek zorunda kaldım biz sana moral vermek için yorum yaptık o kadar masraf etmişin moralin bozulmasın istedik.. yani şeker beyazı aracını zımparalatmış gibi mat yapacağını ne bilelim
lan ne görgüsüz adamlarsınız tamam anladık arabalar güzel.. Allah kaza belada vermesin..
gereksiz cümleler...lütfen kitlensin konu...rica ediyorum...ltfen !!!!!!!!!!!!!
sen bı kere hıc konusma acayıp uyuzum sana akıllı ol ona gore bulusma gununden berı ekıyosun ekıyosun falan ne ayaksın??
walla gelsen senınde arabyı aramıza alıp cekerdık malı.....
---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
konu sahıbıyım bos konusmayın konumda resımlere bakın yorum yapın arabnızı cızerım.ister kaplama olsun ıster boya ustune anahtar ıle sole bı boydan boya..........