ddmckmk
SCW Ladies
Ben 40 km yaptım benzinle ,bizim motora da hicbisey olmadı.sizinkiler ile aynı parçalar degisti .Servisi özellikle uyardım motorda birşey var mı diye ?Yok gerekli kontrolleri yaptık dediler. Sizin ne kadar masraf çıktı ,petrol karşıladı mı ?Aynısı bir kaç ay önce benim aracımda başıma geldi. Depo full boştu yakıt aldım garaja çektim ertesi sabah babam aracı istedi verdim sonra bir telefon; arabada vuruntu var! Hemen gittim yanına ileri geri dedim bir şey yoktu dün arabada yakıt aldım muhtemelen farklı koydular Aldım fişi baktım yanlış yakıt koymuşlar.
Çok fena canım sıkıldıydı çünkü araca 2 ay önce full sıfır motor yaptırdım 5.30XD motoru. Çekiciyle götürdük servise enjektörler, yakıt pompası(sökerken kırdılar), mazot filtresi derken sadece bunlar değişti. Allah'tan petrol ile evimin arasında 500 m vardı yürümedim fazla yoksa gittiydi motor.
@ddmckmk sizin başınızada böyle hadise gelmiş ama siz yırtamamışsınız benim kadar anlaşılan
[doublepost=1454351324,1454350999][/doublepost]
Sizin araç neydi ?bir de nerden aldınız Tuningciler de mi bulunur ?sesi bi inceden yükseltiyor hırıltısı güzel...açık filtre değil bu kapalı kutu içi ama yağlı daha hassas oldugu için tozun motorun içine kaçması imkansız...3-5 beygir hissettiriyor gaz tepkisi fena.benım aracta sizin gibi paşaoğlu,kn filtreyle beraber caddy 1.6 tdi benımle yarışamıyor