Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hangi motor yağını kullanıyorsunuz?

Hangi motor yağını kullanıyorsunuz?

• mobil

Kullanılan: 66 27.7%
  • bp

Kullanılan: 2 0.8%
  • castrol

Kullanılan: 142 59.7%
  • repsol

Kullanılan: 1 0.4%
  • shell

Kullanılan: 13 5.5%
  • devv

Kullanılan: 0 0.0%
  • total

Kullanılan: 0 0.0%
  • elf

Kullanılan: 1 0.4%
  • opet

Kullanılan: 4 1.7%
  • diğer

Kullanılan: 9 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    238
istediğin marka yı getirebilirsin onlar sana sadece tavsiye eder.

mobil1 5w-30 esp formula.. tdi onay kodlarının virgülüne kadar hepsine sahip,dizel falan diye farklı modeli de yok,tek tip.. 4+1lt olarak temin ediyorum..:eek:

Kesinlikle mobil motorun içinde çamur gibi kalmıyo castrol yeşil kutudaki tüm yağlar motorda resmen çamur oluyo nbunu motor açıldığında anlıyorsunuz castrol un en kaliteli yağı edge sarı kutuda satılanlar ki bence onlarda mobile yaklaşamaz...

Bu güne kadar 5w-40 Castrol Magnatec kullandım. Bi sıkıntısını görmedim ama bi sonraki yağ değişimimden sonra Mobil 10 60'a geçicem. 4 litresi 85TL imiş.
Ürünü satan adamın, "Abi naapcan bu yağı Porsche'cular alıyo" demesi hoşuma gitti bide :D
Ardından bunu ustamla paylaştım, Porsche'dan neyim eksik edasıyla, "e jokeyi yeter" diyince iyice hoşuma gitti :D 10 60 almam lazım puhaha

Bu güne kadar 5w-40 Castrol Magnatec kullandım. Bi sıkıntısını görmedim ama bi sonraki yağ değişimimden sonra Mobil 10 60'a geçicem. 4 litresi 85TL imiş.
Ürünü satan adamın, "Abi naapcan bu yağı Porsche'cular alıyo" demesi hoşuma gitti bide :D
Ardından bunu ustamla paylaştım, Porsche'dan neyim eksik edasıyla, "e jokeyi yeter" diyince iyice hoşuma gitti :D 10 60 almam lazım puhaha

Tanıdık birçok 2.0TFSI 10w 60'a geçti. Bende düşünmüyor değilim..

Geri
Üst Alt