Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
onlarıda değiştirtsem mi acep? gerçe 5000 e gelmedi daha ama?
Filtrelerin güncel servis fiyatını verem sana :
Hava filtresi :43 lira
Polen filtresi : 44 lira
Yağ filtresi : 17 lira
Tabi bunları sanayiiden alırsan illaki daha ucuza elde edebilirsin. Sana kalmış...
Filtrelerin güncel servis fiyatını verem sana :
Hava filtresi :43 lira
Polen filtresi : 44 lira
Yağ filtresi : 17 lira
Tabi bunları sanayiiden alırsan illaki daha ucuza elde edebilirsin. Sana kalmış...
İkinci el araba alırsam. Kardeş alınma ama senin gibi psikopat adamdan almak isterimMobil 1 esp kullandığım en güzel yağ her 5000 km de değiştiriyorum ben yağını aracın
Valla ben her 5000km yada 6 ay sonra yağını değiştiririm aracımın daha önce benzinli araç kullanıyordum yine böyle değişim yapardım şimdi tdi ve alışkanlık bitmez birde içime kurt düşerse eğer servise giderim gerekirse birkaç hafta bırakırım yeterki içim rahat etsin beni yolda bırakmadı hiç aracım iyi bak iyi bakılİkinci el araba alırsam. Kardeş alınma ama senin gibi psikopat adamdan almak isterim
Ben 1 yağ değişimi yaparken sen 3 yağ birden değişiyorsun.
(ortalama 6-8 ay içinde 15 bin yapıyorum senin gibi yapsam heralde 2-3 ayda yağ değişmem gerek.)
Tabiki bu olay paraya kumanda ediyor. Ama yag icin 1 yil yada 15 bin yeterli diye dusunuyorum. Zaten yagi arada sirada kontrol ediyorsak yagin akiskanligindan renginden değişim zamanini anlariz.Valla ben her 5000km yada 6 ay sonra yağını değiştiririm aracımın daha önce benzinli araç kullanıyordum yine böyle değişim yapardım şimdi tdi ve alışkanlık bitmez birde içime kurt düşerse eğer servise giderim gerekirse birkaç hafta bırakırım yeterki içim rahat etsin beni yolda bırakmadı hiç aracım iyi bak iyi bakıl