Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sonunda kararımı verdim ve bu mübarek günde lpg taktırmaya karar verdim. ve şu aracıma lpg montajı yapılıyor. umarım herşey güzel olur... landirenzo taktırıyorum...
Emmegas takili aracimda 2001 toledo. Motor sogukken gazda stop ediyor. Birde rolanti sabit durmuyo. Sonunda brc taktirip kurtulcam. Brcnin cesitleri varmi arkadaslar? Ne onerirsiniz 1.6 motor.
Şehir içi mi şehir dışı mı? Bana çok az gibi geldi.Atiker kullanıyorum , cok memnumum. 70tlye tam 300km yapıyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rolanti sabit durmuyorsa gaz(boğaz) kelebeğindedir. Özel servisin birinde temizlettirip bilgisayardan adaptasyonunu yaptır. Bir çok sorunun çözülecektir. Birde bujileri kontrol ettir stop ediyorsa. Temizleme adaptasyon 50 TL felan tutar.
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
Şehir içi mi şehir dışı mı? Bana çok az gibi geldi.