KeleBenNKk
SCW Ladies
Ben Bİrlik sigortadan yaptırdım ve hasar durumunda ilgileri ve yapılanların hesaba yatması beklediğimden çok çok kısa sürdü eureko da baya bi sıkıntı yaşamıştım 2 ay kadar beklemiştim hasar durumundada bana memnun kaldınız mı diye aradıklarında kazanın üzerinden 3.5 4 ay geçmişti birçok arkadaşımdada aynı problem yaşandı herkes aynı kelimeleri söyledi.yaptırırken birlik sigortadanda çok fazla bi beklentim yoktu ama ilgileri ve yardımları çok hoşuma gitti parça tedarik konusuyla yakından ilgilendiler ve parça tedarik firmasını şikayet ettiğimizde bize hemen döndüler ve firmaya da hemen telefon açmışlar adamlar binkez özür diledi hasar tamamlandıktan sonrada beklemediğim halde hemen hesaba geçti ve çok memnun kaldım fiyatları şuan çok düşük ve koşulları gayet uygun isteyen zaten ekstraları ekletebiliyor sıkıntı yok yani hep söylenen fiyatının uygun olması olayı içeriğinden deniliyor ama öteki tekliflerle karşılaştırdığımda ve onlara göre bi poliçe hazırlattığımda gayet güzel bi rakama yaptırdım..
Olayın ne olduğunu yada neden sıkıntı yaşadığını bilmiyorum.Ama bu işin içinde olduğumdan dolayı neyin ne olduğunu da çok iyi biliyorum.Amacım eurekoyu savunmak değil fakat birçok yetkili bayi ile çalışıyoruz.Eurekonun hasar sürecinin nasıl olduğunu hepsi çok iyi bilir ve sıkıntı yaşatmaz.Bence senin hasarında değişik bir durum olabilir olay bazında dosyayı inceleyip ondan sonra hangi tarafın sıkıntı çıkardığını daha iyi anlayabiliriz.Genelleme yapmadan önce olayın özünde ne olduğuna bakmak gerekir.