18891945
Kayıtlı Üye
Gerçekten çok üzüldüm bu işe ya..Bu sene kaç defa izlendi de, formu düşük deniyor acaba? adamı en azından son 20 dakikalarda oyuna almak çok mu zor..bu carvalhal denen vatandaş hangi yıldız oyuncuyla,ne zaman çalışmış ta, guti gibi bir değerin gönderilmesine sebep olabiliyor? örelyo-necip-ernst üçlü orta sahasıyla -yada bu üçlüden birinin yerinde veliyi oynatarak- adam gibi pas yapabileceğini mi zannediyor bu adam? buraya yazıyorum, bu 4 adamın,sezon sonuna kadar toplam atacakları gol, geçen sene gutinin tek başına attığı golü geçemez!!! mücadele,mücadele diye diye, ligin kalitesi,keyfini bitirdiler.."bu maçta iyi oynamadık,ama iyi mücadele ettik" demecini istemiyorum ben arkadaş, güzel futbol istiyorum, bu da klas adamlarla oynanır..bu kadar basit..
örelyo 16 maçta 1 gol ve 2 asist..necip 37 maçta 0 gol ve 2 asist..ernst 37 maçta 2 gol 2 asist..veli 40 maçta 2 gol 4 asist.. bahsettiğimiz 4 adamın toplam istatistiği: 130 maçta 5 gol 10 asist..gutinin geçen seneki istatistiği:37 maç 11 gol 14 asist..
ayrıca; sivok'un tek başına 6 gol attığı bir sezonda, 4 tane orta saha oyuncumuzun toplam 5 gol atması, gerçekten muhteşem..