Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Teşekkürler, Allah daha iyisini size versinmaşallah kazasız belasız kullanın inşallah
Daha edemiyor bence inşallah edecek günleri de gelir. Teşekkürler
Seckin kirmizi arabanda bulunan jantlar ile benimkiler ayni sanirim onlarin fiyat araligi ne acaba burda satmayi düşünüyorum da Bosna da yollar çok kötü 17" e düşürmeyi düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 15522
[doublepost=1499497443,1499497417][/doublepost]hoşgeldin aramıza bunlarda yeni ve eski aslanlarım![]()
Korkulur yani hakkı nız var korkmaktaAraç çok güzel duruyor güle güle kullanın çocukluğum zamanlarında nerde görsem korkardım bu arabadan çok sinirli bakıyor diye
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
tr de fiyatı pahalıdır cupra R jantını @TDI_R. satmak konusunda yarıdımcı olur ama tr nasıl gelecekSeckin kirmizi arabanda bulunan jantlar ile benimkiler ayni sanirim onlarin fiyat araligi ne acaba burda satmayi düşünüyorum da Bosna da yollar çok kötü 17" e düşürmeyi düşünüyorum.
Suanda Turkiyedeyim zaten ben Konya da eger yardimci olabilirsen cok sevinirim sence satmali miyim bide onu sorayimtr de fiyatı pahalıdır cupra R jantını @TDI_R. satmak konusunda yarıdımcı olur ama tr nasıl gelecek![]()
Suanda Turkiyedeyim zaten ben Konya da eger yardimci olabilirsen cok sevinirim sence satmali miyim bide onu sorayim