Günün Sözü..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lejyoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan dört nala gider. Hakikat ise adım adım yürür, fakat yine de vaktinde yetişir. — Japon atasözü
Az yalan söylenmez; yalan söyleyen her yalanı söyler! - Victor Hugo
Çok mal haramsız, çok söz yalansız olmaz. - Yunus Emre
Yıkmak düzeltmekten, yalan söylemek ispatlamaktan daha kolaydır. - Arthur Schopenhauer

ne yaparsan yap,ne yaşarsan yaşa;ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma!!!

" Aptallar, akıllılardan pek az şey öğrenirler; ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler. "

Cato

‎'' Televizyon arıza yapmış, tamirci gelip TV nin arkasını açmış ki bir sürü ekm...ek kırıntısı...Tabi kimin yaptığını hemen anlamışlar.
Evin dört yaşındaki yaramaz kızı. Bu hangi ailemizde gerçekleşirse gerçekleşsin ilk göstereceğimiz tepki genellikle öfkeli bir davranıştır. Tamircinin yanında bağırır, çağırırız.
Fakat anne öyle yapmamış, çocuğuyla konuşmayı denemiş ve ekmek kırıntılarını neden oraya attığını öğrendiklerinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Çocuk ekranda Afrika daki aç çocukları gördükçe mutfaktan ekmek alıp TV nin açık bulduğu tek yerinden, arkasındaki ızgaralardan açlık çeken kardeşlerine ulaşması için içeri atıyormuş...! ''

Bende bekledim ki; "TV karıncalı gösteriyomuş , çocuk da karıncaları beslemek için atmış." Ne kadar barzoymuşum

Şahsiyetli İnsanların Şahsiyetsiz İnsanlarla Şahsi Sorunları Olması Mümkün Değildir.... (Nokta)

Serhat Keser.....

Gerek yokken yanındalar, ihtiyacın olduğunda uzakta. Unutma ki, Kimi hayatına girdiğinde hayatını aydınlatır, kimisi çıktığında.
''Tolstoy''

İnsan, kişiliğini en iyi, başkalarının kişiliğini anlatırken ortaya koyabilir
JEAN PAUL RİCHTER

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini.
Bana güven diyemezsin.
O bunu hissetmiyorsa,tek bir söz söyleyebilirsin:
"Sen bilirsin"

"Öyle horozlar vardır ki öttükleri için sabahın olduğunu sanırlar."

G.Dumant

39,119Konu
763,829Mesajlar
21,875Kullanıcılar