Umut Girit
Kayıtlı Üye
Bu arada sarı aracın sahibi Doğuşta mı okuyo ??
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bu arada sarı aracın sahibi Doğuşta mı okuyo ??
Herkese teşekkür ederim. Arkadaşımız inşallah düzelecek... Öyle temenni ediyoruz.
Sarı aracın sahibi okumayı bitireli bayağı zaman oldu. Adam 36 yaşında...
oda güzel ben arabayı gördüm gibi oldum bizim orda demekki değilmiş tekrardan geçmiş olsun
cok gecmis olsun bu nasil oldu ? yunus emre abicim sendeki bu sanssizlik nedir ya ? 2 oldu bu
tekrar geçmiş olsun resimlerden gerçekten bir şey belli olmuyor şimdi bütün yazılanları okudum.ve ne kadar üzüldüğümü anlatamam..güzünden yaralanan arkadaşın gözü %30 görüyor demişsiniz bu da %70 görmüyor demektir..bu kalıcı mı geçici mi?? dilerim Rabbimden geçici olsun..burnu kırığı bir şekilde geçiyor bizzat biliyorum ama göz ALLAH muhafaza ...çok geçmiş olsun ..lütfen güncel şifa haberlerini bekliyoruz