mrtsnr
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün kablom geldi. Sürüm 11.11.3. Kullandığım laptopta vista 32 bit yüklü. Kabloyu takacağım yeri açana kadar 10 dk uğraştım. Dikkat edin kapağın ayaklarını kırabilirsiniz. Ekim başında aldığım FR'ım da welcome modunu açamadım. @Çöllü. Channel Staging seçiyorum ama new value kısmında "channel not available" yazıyor. Kaç kere denediysem olmadı. Uzun yaktığında sislerin sönmesi Leaving home konfor sinyallerinin sayısı açıp kapamada öten buzzer hepsini açtım. Yalnız kilidi açtığımda sislerle sanırım gündüz farı yanıyor nasıl oldu anlamadım. İyi mi kötü mü bilemiyorum. Buzzer ın sesi biraz kulak tırmalayıcı pek hoş değil. Mirror down olayını da açtım ama denemedim. Birazdan deniyecem inş hepsi olmuştur. Ama beni en çok üzen welcome modunun açılmaması oldu.... Ayrıca herşey yolundayken bir anda USB Library version 03.01.19 bulunamadı diye bi uyarı verdi. Diğer porta takıp options tan ayarladım oldu. Sizim başınıza da gelebilir. Ağlama sileceği ve ambians ayak altı ışıkları bizde var mı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim? Bide Emergency brake flashing via turn signals lights böyle bişi daha aktif ettim. Yorumlarınızı bekliyorum. Eksik yaptığım bişey oldunu onu da bilmiyorum. :S
staging değil, indicator_celebration ' ı on yapacaksınız