Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
valla ben range 0 gösterdikten sonra 80 km gittim. sonra benzinlikte kaldım. en son bir daha denedim bu sefer yol ortasında kaldım ama 80'i geçip geçmediğimden emin değilim
Senin dizel sanırım. Bence yakıtlar arasında fark vardır.
Bu özellikler konusunda benim fr ın kileri açmama yardımcı olabilecek kim var acaba kablo vs. hiç bir bilgim yok gel ben hallederim ayıp ettin diyen biri aranıyor saygılar
RCD310da park sensörü mesafesi açılabiliyor. Tabi aracınızın park sensörü OPSli ise yani aracın üzerinde orjinalde bulunan sensör ile. Sitede güncel vag-com satan var, satıyorum bölümüne bakın. Bir kaç güne kadar benim elimdede bir adet fazladan olacak.Aracım Leon 1.2 TSI 2011 buna uygun Vag-com un ücreti nedir ve nereden temin edebilirim ? Ayrıca bu ekranda park olayını görmek için benim aracım uygunmudur ? Teyp ekranım aşağıdaki resimdeki gibidir.
Bende kurcaladim biraz simdi araci Yalniz Coming Home özelligini bozdum, artik calismiyoru Otomatige alinca calismadi. Eski haline cevirdim yine calismadi Hayirlisi bakalim
Bu arada Amerikan parklari acabilen oldugu mu? Aradim aradim bulamadim. Güdüz farlarini actim ama amerikanlar yok, aradim aradim bulamadim. Onu nerden aciyoruz?
süper özellikler ya ben kime
Yaptira bilirim
Bunlari