Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

GTI hızlanma videoları..

Öhöm öhöm egzost'un patlatmasıyla egzost'un patlak olması farklı şeyler :p:p :D:D:D

Kıskanmana gerek yok kanka bir akşam senle Golf GTI+İbiza Cupra test sürüşü yaparız :)

biliyom biliyomda çamur atcak başka bişe bulamadım :D

çıkıcaz çıkıcaz şu havalar düzelsinde

videoları şimdi tekrar izledim ilginç detaylar varmış.. :D :D

Alp gaza bastığında ya da ayağını gazdan çektiğinde konuşmaya hazırlanan konuşmacı triplerin varmış kanka boğaz temizliği falan çok ciddi yaklaşıyomuşsun olaya.. :D :D

alp en son görüştüğümüzden sonra yeni bişeyler yaptınmı ? specler neler şuan kardeşim ? bende bi ara kıstım kışı bitirdik yaza geliyoruz ufak ufak açiyim diyorum arabayı .. 1-2 gelicek parçam var onları bekliyorum , gelsinde sonra deneyelim olmadı :)

alp en son görüştüğümüzden sonra yeni bişeyler yaptınmı ? specler neler şuan kardeşim ? bende bi ara kıstım kışı bitirdik yaza geliyoruz ufak ufak açiyim diyorum arabayı .. 1-2 gelicek parçam var onları bekliyorum , gelsinde sonra deneyelim olmadı :)

Barbaros abide nasıl gördüysen öyle Arif bir fark yokki :)

Geri
Üst Alt