Öncelikle iyi bayramlar herkese,
Mk3 dizel otomatik leon aracimi 2 senedir giris seviyesi bi yazilimla kullaniyordum yakin zamanda varex-downpipe komple egzos yapip referansla gittigim serviste aracimi yeniden yazdik en ince ayrintisina kadar ilgilendilar ve su an cok cok daha iyi durumda araç gayet güzel gidisi var. Ama kurdun disine kan degdi bir kere, daha fazlasini almak adina arastirmalar yapiyorum daha once aracina buyuk turbo yapanlara ulasmaya calisiyorum falan konustugum birileri de oldu bayramdan sonra Maltepede bulusup detayli konusucaz yardimci olucak bana daha once boyle bir tecrubesi oldugu ve bilgi sahibi oldugu icin.
Konuyu açmamdaki amacim büyük turbo yaptirip yaptirmama konusunda ikilemde kalmam yani bunun avantajlari dezavantajlari ne olabilir? GTD 1449 VZ Garrett Turbo taktirabilecegim 2.0 tdi turbosu olarak gorunuyor internette arastirip okudugum kadariyla. Eger bunu yaparsam aracimi saticagim zaman tamamen orjinal haline cevirip egzosumu turbomu turboyla beraber degisimini yaptigim ne olursa(enjektorler vs) hepsini söküp yeni alacagim vag grubu araca takicak veya sartlar farkli gelisirse alacagim araca uyumlu olmazsa da satarim diye dusunuyorum. Aracim 3 yildir bende 1 yil daha binip satma dusuncesindeyim, durum bu bilgisi olan tecrube eden ya da önerisi fikri olan arkadaslardan konuyla ilgili görüs bekliyoruk. Sonucta paylastikça çogalir