Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
klima ekranında yazan kabin içi sıcaklığı senin istediğin ayara getirmek için kullanılan değerdir. Dışarısının sıcaklığını yol bilgisayarından görebilirsin. Ben genelde hızda tutuyorum, gps ile aralarında hız farkını görmeye çalışıyorum. Benzin bitmeye yakın otomatik range geçiyor ve benzin alana kadar da değiştirmiyorum. Sıcaklık buzlanma derecesine gelince de artılı değerlere geçene kadar sıcaklıkta bırakıyorum. Her kullanmada ortalamayı muhakkak görüyorum. Yoğun trafikte ne kadar zamandır yoldayım diye ona da uğramadan geçemiyorum. Yani etinden, sütünden, kemiğinden, derisinden, pohundan puhahapuhahagenelde anlık tüketim. sıcaklık zaten klima ekranında yazıdığı için kullanmıyorum desem yeridir