Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu cın malları hıc bır ıse yaramıyor ses cıkısları berbat zenec yada rns almayı dusunun
Ses çıkışlarının berbat oldugunu nerden çıkardın? Kaliteli anfi ve comp bağlarsan sesin kralını alırsın.. Orjinal kolonların varsa zaten en kral üniteyide koysan hiçbirşey bekleme.. Bende anlam veremiyorum rns ye bu kadar para verenlere.. Hiçbir işe yaramayan salak bir alet.. Bir ara bendeki ürünün videosunu çekeyim ve millet multimedia görsün?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben zaten onu ekstra bısey ıle destekledıkten sonra butun baglıycagın urunler guzel ses cıkısı verıcektır bence rcd310 yanı uzerındekının ses kalıtesı kadar olsa yeterlı ama onun bıle kalıtesını verıcegını dusunmuyorum orjınal sıstem ıle rns ye verılen parayı bende gereksız buluyorum ama zenec ıcın ole dusunmuyorum zeneclerın ıkıncı ellerı 1200 lıra gerı gorus kamerası ıle bırlıkte cın mallarıda 700-1000 tl arası
Ses çıkışlarının berbat oldugunu nerden çıkardın? Kaliteli anfi ve comp bağlarsan sesin kralını alırsın.. Orjinal kolonların varsa zaten en kral üniteyide koysan hiçbirşey bekleme..
Sent from my iPhone using Tapatalk