Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Görünütü ve mültimenya yardım

bu cın malları hıc bır ıse yaramıyor ses cıkısları berbat zenec yada rns almayı dusunun

bu cın malları hıc bır ıse yaramıyor ses cıkısları berbat zenec yada rns almayı dusunun

Ses çıkışlarının berbat oldugunu nerden çıkardın? Kaliteli anfi ve comp bağlarsan sesin kralını alırsın.. Orjinal kolonların varsa zaten en kral üniteyide koysan hiçbirşey bekleme.. Bende anlam veremiyorum rns ye bu kadar para verenlere.. Hiçbir işe yaramayan salak bir alet.. Bir ara bendeki ürünün videosunu çekeyim ve millet multimedia görsün?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ses çıkışlarının berbat oldugunu nerden çıkardın? Kaliteli anfi ve comp bağlarsan sesin kralını alırsın.. Orjinal kolonların varsa zaten en kral üniteyide koysan hiçbirşey bekleme.. Bende anlam veremiyorum rns ye bu kadar para verenlere.. Hiçbir işe yaramayan salak bir alet.. Bir ara bendeki ürünün videosunu çekeyim ve millet multimedia görsün?

ben zaten onu ekstra bısey ıle destekledıkten sonra butun baglıycagın urunler guzel ses cıkısı verıcektır bence rcd310 yanı uzerındekının ses kalıtesı kadar olsa yeterlı ama onun bıle kalıtesını verıcegını dusunmuyorum orjınal sıstem ıle rns ye verılen parayı bende gereksız buluyorum ama zenec ıcın ole dusunmuyorum zeneclerın ıkıncı ellerı 1200 lıra gerı gorus kamerası ıle bırlıkte cın mallarıda 700-1000 tl arası

ben zaten onu ekstra bısey ıle destekledıkten sonra butun baglıycagın urunler guzel ses cıkısı verıcektır bence rcd310 yanı uzerındekının ses kalıtesı kadar olsa yeterlı ama onun bıle kalıtesını verıcegını dusunmuyorum orjınal sıstem ıle rns ye verılen parayı bende gereksız buluyorum ama zenec ıcın ole dusunmuyorum zeneclerın ıkıncı ellerı 1200 lıra gerı gorus kamerası ıle bırlıkte cın mallarıda 700-1000 tl arası

Zenec isviçre malı güzel cihaz ama multimedia dediğimizde sadece ses çıkışına baglamak biraz önyargı oldu sanırım.. Yeni çıkan android double din cihazlar multimedianın tam dibine kadar karşılığını veriyor öyle ki aracımı birsürü saat baglamKtan kurtardı.. Androidte torque diye bir program var bunu yüklüyorsun bluetootla araca baglıyorsun ve tüm saatler artık cihazının ekranında en iyisi arıza ışığı yandığında tek tuşla silebiliyorum.. Bu sadece verdiğim tek örnek sen hayalgücünü kullan arabada neler yapabileceğini.. Tapatalk kur arabadan siteye bağlan mesela.. Bunları zenec le yapabilirmisin??

Ses çıkışlarının berbat oldugunu nerden çıkardın? Kaliteli anfi ve comp bağlarsan sesin kralını alırsın.. Orjinal kolonların varsa zaten en kral üniteyide koysan hiçbirşey bekleme..

öyle cihazlar var ki orjinal kolonlarıyla bile çıkışları iyi olmadığından berbat ses alıyor. Hiç alınmasa daha iyi.boşuna para vrmeye gerek yok. çoğu çin malı ürünler öyle. Yani bakmadan alınırsa destek olmadan ses alamaz.

Geri
Üst Alt