Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hayırlısı olsun erdal bencede iyi yapmışsın key:ArkadaŞlar İlgİnİz İÇİn teŞekkÜrler gerÇekten, 4 bİne baĞladim bugÜnde satiŞi aldim sayenİzde tekrar saolun
abim saol teşekkürler, Aracı sahibindene koymuştum wala ne arayan ne soran vardıhayırlısı olsun erdal bencede iyi yapmışsın key:
Çok doğru bir karar vermişiniz tebrik ediyorum golfün iç mekan kalitesi bile seçilmesi için yeterli. 2. eldeki satışının kolay olmasını saymıyorum bile ve sağlamlığını
sende golf alacanya hayatta kötü dermisin sen ona sanki düne kadar neye aşıksan ne çabuk unuttun len leon içi aglarım dedıgınıÇok doğru bir karar vermişiniz tebrik ediyorum golfün iç mekan kalitesi bile seçilmesi için yeterli. 2. eldeki satışının kolay olmasını saymıyorum bile ve sağlamlığını