Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Katılıyorum. R32 olsa veririm ama ayrı konu
peki bu golf un fiyati neden bu kadar fazla? adam 119000 tl ye mal ettim diyor masraflar dahil. dogusun satis fiyati 100 000 den fazla mi yani? eger 100000 den fazla ise vw ne yaptigini zannediyor? Bu adam bu golfe 119000 tl vererek niye kaziklanmaya gozyumdu? ayrica kacirilmayacak firsat diyor, ilk geln alir diyor; niye biz topuklarimiz bir yerimize vura vura bu araci almak icin kosmuyoruz?
cok soru sordum kusuruma bakmayin? kafam hala cok karisik
israf denen şey işte bu sanıyorumo fiyat ne arkadaş öyle ya. çok pahalı. araba güzel ama 70 binden fazla verilmez.
valla alp isterse R99 olsun o parayı beni öldürseler vermemKatılıyorum. R32 olsa veririm ama ayrı konu
Golf GTI türkiyede bi bende olsa nolur olmasa nolur, çok özel deli manyak bi araç değil.