Duvi
Kayıtlı Üye
La bende nasıl Bi Araba Var Anasını Satayım bu Özellik Aldığımda Vardı Zaten
Bendede var bu aldığımdan beri
Kafalarına göre kimisi açık kimisi kapalımı geliyor bu meretin??
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aynı şekilde bendedeLa bende nasıl Bi Araba Var Anasını Satayım bu Özellik Aldığımda Vardı Zaten
Makyajlı kasalarda bu özellik zaten açık olarak geliyor diye biliyorum. En azından FR ve bizim copa plus araçta özellik zaten açık. Aynı şekilde bizimkilerde o yerden kapatılabiliyor veya dönüşlerde sislerin yanması iptal edilebiliyor. Hatta gündüz farını sislere alabiliyoruz. Aslında değişiklik yapılabilecek baya yerler var ama her bir şeyede müdahale edip ayarları bozmakta var.. Bizim dizel araçta hızın 190KM/H ile sınırlandığı yeri bile buldum ama değişiklik yapılamıyor
VCDS ile yapılmıyor da, VAS ile müdehale edilebiliyormu onu araştırmak lazım key:
Bendede var bu aldığımdan beri
Kafalarına göre kimisi açık kimisi kapalımı geliyor bu meretin??
gardaşım bana şu arabayı anlatan uzunca bi yazı yaz sana zahmet hergün bi şey çıkıyo? bi de senin eski canavar geriye takınca arka silecek çalışıyodu sanırım onları falan nası yapıyoz var mı bunda da?
ilgine şimdiden teşekkürler
Aynen var bu özellik ama bana saçma geldi geriye takınca yansa ne olur yanmasa geriye bakıcam önü napiyim
Amaç önleri aydınlatmak değil, yanları aydınlatmak sanırım Baya karanlık ortamda yanları kısmende olsa aydınlatıyor sis farları.