quArd
Kayıtlı Üye
Motor üstten hava almaz zaten, Önden alır arka alt taraftanda boşalır hava sirkülasyon böyledir key:
Tşke derim dostum bilgilendirmen için
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Motor üstten hava almaz zaten, Önden alır arka alt taraftanda boşalır hava sirkülasyon böyledir key:
Fitilciyle kanki olacağız yakında. Neyse du bakalım olmadı ilerleyen zamanlarda alırım bir çift. Sen bilgiyi verdin di mi fitilciye. "Bizim ekip seni arayıp sipariş verebilir" diye ?
Kapılar için fitil istediğimde bana 75 cm çift fitil göndermişti. Aynılarını gönderince kaputa direk uyuyor sanırım öyle değil mi? Bir de bu akü kapağı audi a3 ün hangi modelinin?
Selçuk beni kapı ve kaput fitillerini ayarlarmısın sana zahmet yolun düştüğünde , Nisan ayı içerisinde görüşebiliriz bu arada
Selçuk ön kapılar ve kaput, löpp diye kapanıyor arka kapılarla bagaj tak diye kapanıyor. Ona da bir el atmak lazım bence.
@Çöllü Yolun düşmüş unuttun gene dimi çöllüm