Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Geldiğimiz son nokta yorumlara açığım :)

Çoğunluk şeridi beğenmemiş ama aksine ben çok beğendim. Zaten araç ateş ediyor.
Sağlıcakla kullanın...

Hayırlı olsun ben şeridi beğeniyorum birçok modeller var araca yapılacak birde kırmızıda farklı renk deneme yapabilirsin daha ateşli olur
Gümüş gri simli olan model
Apollo mavisi güzel olur
Beyaz sade ama dikkat çektirir

Merhaba şerit kötü olmamış ayrı bir hava katmış. Birazda aracı basarsanız çok daha güzel bir görüntü elde etmiş olursunuz ve yok tutuşunuzada fayda sağlayacaktır.

zevkler ve renkler tabiki de tartışılmaz ama bence tek eksik kalmış yarasa ayna kapakları
kazasız belasız iyi günlere kullanın.

Tek eksik aracın basılması. Ek parçalar arabayı daha da yüksek göstermiş.

Aracı basıcam yakın zaman da bu arada pasta cila ve seramik yeni yapıldı aracımı sürekli kapalı garajda tutuyorum :)

Zevk meselesi tabi ama leon da ön tampon altına siyah folyo, lip ve arkaya difüzör hariç fuzuli ve gereksiz kalabalık sanki.Leonlar tek başına dahi modifiyeli gibi.Sade dokunuşlar daha hoş geliyor bana

Maşallah. Bende şeridi begendim. Parlak olması daha çok hoşuma giderdi.
Aracı indirmek lazım.

Aracı basıcam yakın zaman da bu arada pasta cila ve seramik yeni yapıldı aracımı sürekli kapalı garajda tutuyorum :)

Basmak yerine spor yay tak belirli bir oranda belirli muhendisligin disina çıkan araçlar hizli ve agresif kullanimda yoldan çıkabiliyor can ve mal kaybına sebebiyet vermemek icin yay kestirme coilover ya da tirci misali pipiss pipisss havali amortisör yapmani şahsen onermem

Geri
Üst Alt