Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Geldiğimiz son nokta yorumlara açığım :)

Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak naçizane fikrim şudur ki keşke ince hattı kromu kaplattığın siyah ile birleştirseydin. Böyle sanki biraz boşta durmuş gibi gözüküyor.

Kaput koruman var ise bu dediğimi yapma sakın iz bırakır, kaput korumayı yenilemen gerekebilir.
Paralelinde eğer atacaksan mesafesi uzun olacağı için ayrık durabilir. Çift taraflı yapılacaksa aradaki mesafe daha az olmalı diye düşünüyorum kardeşim. Ortadaki hattan sağ ve soldan 5-10cm veya ihtiyaç dahilinde 20cm simetrik şekilde yapılabilir.

Ya da hiçbirşey yapma. Sadece aynı hizadan tavana ve bagaja kadar aynı şeritten yap öyle de güzel gözükür. :)

Hayırlı olsun kardeşim!
IMG_5003.jpg

O ince hattı sökebilirim ben de öyle düşündüm öyle hazır halde olduğu için bıraktım onu normal de tavan ile bagaja yapmayı düşünüyorum bunu sadece böyle görsel olarak nasıl durduğunu merak ettiğim için böyle bir sonuç çıktı :)

Anladım tabi canım sonuçta kanlı canlı görmek her zaman iyidir! :)

Birde kroma yaptığın ve arka stoplara yaptığın kaplamaya göre ahenk oluşturman gerekebilir. Yani demek istediğim krom kaplama mat siyah, stoplarda piano black ise belki biraz sönük kalabilir. Tabi bu yine şahsi fikrim, uygulayıp uygulamamak sana kalmış kardeşim. :)

Son düzenleme:
Her zaman orjinaldan yana olduğumdan serit haric allah kaza bela vermesin..

Hayirli olsun .Güneşte solma durumunda renk farkı oluşmaz mı?

Şerit hariç güzel maşallah Kazasız belasız inşallah.

Geri
Üst Alt