Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
evet 4k d birakiyo kesmeyiskoda octavia 1.6 tdi 2400 d/d' da kesiyor boşta, 2000 ibiza ise 6000 d/dpuhaha
turbolu araçta turboyu korumak için yaptıkları bir dava olsa gerek, bildiğim kadarıyla 4k d/d' de kapatıyor turboyu değil mi?
ben gögsumu siper ederim paşama sen kaç pasam coluk cucugun varr beni düşünme avukatsız hayatı neyleyimmNasılsa furulacan boşver gazı nerede kesiyorsa kessin gardaş puhahapuhaha
@arthur
ben gögsumu siper ederim paşama sen kaç pasam coluk cucugun varr beni düşünme avukatsız hayatı neyleyimm
iyiki askerde patates soyarken bi kaç sey ögretmişlerdi ucaktan atlama nefessiz suyun altında kalabilme gibi komandoooKaçarınız yok yaklaşan furulur hele izmiti bu yana geçim deyin puhahapuhaha