Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Garanti Uzatma

Ben olsam yaptırırım dsg birde
Arkadaşlar selam.

2018 Leon 1.2 TSI DSG sahibiyim, aracın garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. Aracı aldığımda "2 sene sonra kesin uzatırım" diyordum çünkü o zaman 2200 liraydı garanti uzatma. Geçen sene baktığımda 3000'di,"bi garanti bitme zamanı gelsin de o zaman düşünürüm" demeye başladım. Şimdi 4800 lira diyor.

Sizce 2 sene garanti uzatmaya 4800 lira değer mi? Garanti dahilinde tutumları nasıldır, gerçekten işime yarar mı emin değilim.

Var mı uzatıp da iyi ki uzatmışım diyen :)
Ben uzattırmıstım aldığımda iyiki de uzatmısım sıfır arac aldığı zaman insan bazı şeyleri aracı çıkarmadan orda yaptırmalı bir daha yaptıramıyorsun çünkü , garanti benim çok işime yaradı tamam aracı servisten baska yere götüremiyorsun ama kafan rahat bir keresinde dsg swich hatası veriyor du yolda giderken aracı p konumu diye başlayan hemen garanti den değiştirmişlerdi birde iyi niyet garantisi gibi birsey yok diyor servis müşterilerimizin kafasında kurduğu bir algı olduğunu belirtiyorlar bilmiyorum ciddi paralar verip araclar alıyoruz 2 bin TL daha verip garanti uzatmak mantıklı geliyor bana

Ben olsam yaptırırım dsg birde
Ben uzattırmıstım aldığımda iyiki de uzatmısım sıfır arac aldığı zaman insan bazı şeyleri aracı çıkarmadan orda yaptırmalı bir daha yaptıramıyorsun çünkü , garanti benim çok işime yaradı tamam aracı servisten baska yere götüremiyorsun ama kafan rahat bir keresinde dsg swich hatası veriyor du yolda giderken aracı p konumu diye başlayan hemen garanti den değiştirmişlerdi birde iyi niyet garantisi gibi birsey yok diyor servis müşterilerimizin kafasında kurduğu bir algı olduğunu belirtiyorlar bilmiyorum ciddi paralar verip araclar alıyoruz 2 bin TL daha verip garanti uzatmak mantıklı geliyor bana
Araçlarda fazla elektronik aksam var eğer 4-5 yıl bineceğim diyorsanız yaptırın içiniz rahat etsin

Walla ben iki kere yaptirdim
Bir kavrama degisti birde vites topuzunun oradaki sensor degisti toplam 10 bin uzerinde bir meblaidi imza atip ciktim iki yil once yaptirmistim 1800 idi ama heygidi gunler heyyy
kavramayi zaten ucretsiz yada isciligin küçük bi kısmı şeklinde yeniliyorlar. servis bakımlı araclara

Bana satış yapan kişi demiştiki sen şimdi garanti uzatmayı satın al dsg arıza verir araba parası kadar 20 25000 civarı masraf çıkar onun çok Az bir kısmını ödersin. Ne kadar doğru bilemem ama almadım. Bende satış temsilcisiyim ve benimde yaptığım satış taktiklerinden biri olabilir diye düşündüm.

Garanti uzatmasini arac alirken yaptirmak mantikli. Bizim satis temsilcisi malesef bu konuda bana bir telkinde bulunmadi. Ilk alirken cok daha uygun fiyatlarla +2 yil yaptirilabiliyor. Simdi kasimda aracin garantisi dolacak ve acikcasi uzatmayi dusunmuyorum.

Az önce yaptırdım, artık yeni araç almak hayal, bari elimizdekine içimiz rahat binelim dedik. 9 taksit 4,861.63 TL :(

+2 sene garanti bittikten sonra 1 sene daha uzatabiliyormuşuz bu arada, onu bilmiyordum.

Geri
Üst Alt