matrak29
Kayıtlı Üye
Ben olsam yaptırırım dsg birde
Ben uzattırmıstım aldığımda iyiki de uzatmısım sıfır arac aldığı zaman insan bazı şeyleri aracı çıkarmadan orda yaptırmalı bir daha yaptıramıyorsun çünkü , garanti benim çok işime yaradı tamam aracı servisten baska yere götüremiyorsun ama kafan rahat bir keresinde dsg swich hatası veriyor du yolda giderken aracı p konumu diye başlayan hemen garanti den değiştirmişlerdi birde iyi niyet garantisi gibi birsey yok diyor servis müşterilerimizin kafasında kurduğu bir algı olduğunu belirtiyorlar bilmiyorum ciddi paralar verip araclar alıyoruz 2 bin TL daha verip garanti uzatmak mantıklı geliyor banaArkadaşlar selam.
2018 Leon 1.2 TSI DSG sahibiyim, aracın garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. Aracı aldığımda "2 sene sonra kesin uzatırım" diyordum çünkü o zaman 2200 liraydı garanti uzatma. Geçen sene baktığımda 3000'di,"bi garanti bitme zamanı gelsin de o zaman düşünürüm" demeye başladım. Şimdi 4800 lira diyor.
Sizce 2 sene garanti uzatmaya 4800 lira değer mi? Garanti dahilinde tutumları nasıldır, gerçekten işime yarar mı emin değilim.
Var mı uzatıp da iyi ki uzatmışım diyen