Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
beğenmekle beğenmemek arasında kaldırdığın için teşekkürler
Yanlız gurbetçiler takımımızı sadece Gelsenkirchen'de değil Roma Olimpiyat Stadyumunda Old Trafford'da Yeri geldi beşiktaşın maçlarınada gidip bir oldular daha adını sayamayacağım bi çok yerde gurbetçi taraftarlarımız sağolsunlar desteklediler takımımızı ve takımlarımızı onlara binlerce kez teşekkürler. Süper Lig'i saymıyorum bile... :hosgeldin:
Yok Dostum İlk yarıdaki futbol bence Galatasarayın Son beş Yıldır oynadığı En iyi Futtboldu tartışmasız.. İnsan Ağma olsa hisseder Futbolcuların ne kadar istekli ve azimli olduklarını.. key:
Yalnız ikinci yarı o ilk yarıya hiç yakışmadı tamamen geriye çekilip shalkeyi tepeye çıkartmayı hiç hoş bulmadım zira galatasaray oynadığında shalke top yapamadı ilk yarı... Terim nasıl izin verdi buna anlamadım ama umarım bundan bir ders çıkarılır.. key:
Bir BEŞİKTAŞ Taraftarı olarak ne Cimbomun nede fenevin Dışarda Başarısız olmasını İstemem Özelliklede Cimbomun zira türk futbolu yurt dışında duyulduysa bunda ki % 50 lik pay Galatasarayın O muhteşem Avrupa maçlarıdır.. Hiç kimse o günlere özlem duymadığını söylemesin şimdi.. Buna bende Dahil.. key:
Ama Harbi tezahürat kıtlığı yaşıyorsunuz bunu da sen kabulet..