Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Full link hk.

Tuş vardır ama bastığınızda hiç tepki veriyor mu? Örneğin bastığınızda yetkili serviste aktifleştirin gibi, yoksa hiç tuş yokmuş gibi mi davranıyor ya da özellik mevcut değil gibi bir uyarı mı veriyor?

Saçma fiyatlandırma politikalarımız sağolsun, gelen donanımlar Türkiye'ye özel, Full Link i maliyet kısmak için çıkarmış olabilirler. Seat da toplasan 1000-2000 tane satacağı araç için ayrı bir multimedya ürettirmez, sadece yazılımdan çıkarmış olabilir. Sonuçta Apple ve Google a kullanım için lisans parası ödüyorlar, maliyet düşürmek amaçlı bunun olmadığı araçların gelmiş olması çok da anlamsız değil.

Örneğin şu araçta Full Link mevcut görünüyor
Leon Style Plus
Ekli dosyayı görüntüle 22168

FR paketlisinde ne standart donanım listesinde, ne de opsiyon listesinde Full Link yok
Leon FR
Ekli dosyayı görüntüle 22169

Listelerindeki hiçbir Ateca'da Full Link donanım olarak görünmüyor.

Yani pek araçta Full Link olduğunu iddia etmişler gibi bir durum yok, size satılırken olduğu söylendi mi? Ya da kendi aracınıza ait herhangi bir donanım listesinde vs olduğunu ıspatlayabiliyor musunuz? Böyle bir kanıt sunamazsanız dava açsanız bile beklediğiniz sonuç çıkmayabilir.

Dediğim gibi orada bir tuş olması çok bir anlam ifade etmiyor. Neredeyse bütün 5F Leon'ların direksiyonunda sesli komut tuşu vardır ama 5" radyolu modellerde tuşa bastığınızda ekranda 'Özellik mevcut değil' tadında bir hata verir. Bunu da maliyet düşürmek için yapıyorlar, tuşu kaldırsa 2 farklı parça kodu ürettirmesi gerekecek, parça başı maliyetleri artacak, onun yerine parçayı koyup yazılımdan bağlantısını kaldırabiliyorlar.
Tuşa bastığınızda full link menüsüne atıyor. Servis aktivasyonu istiyor. Ayrıca Seat tr sitesinde opsiyonlar listesinde full link mevcut. Zaten amaç ücret karşılığı yaptırmak. Hadi diyelim ki bizim multimedyada olmuyor 9.2" olan ile değişmesi lazım. Diğer multimedya'yı taktırmak istediğim zaman opsiyonda var ama Esenyurt Doğuşu aradığımda takılamıyor diyor. Sebep ? Sebep açıklanamıyor :)
 
Bana kalırsa sorun medya sistemi kaynaklı lansmanda kablosuz full link denildi düşüncem o ki aktivasyon yapılsa bile kablosuz olarak bağlantı sağlanamadığını düşünüyorum işin sonunda süreç medya sistemi değişikliğine varabilir bu sebeple de ispanya zaman bilgisi vermiyor doğuş ise full link hiç olmayabilir diyor ama gerçek olan şu ki kandırıldık!
 
Hala full link sorunu cozulmedi, aklim almiyor gercekten ... Bir daha seat asla ... Bir sure daha bekleyip yasal islemleri baslatmayi dusunuyorum.
 
Bu aparat aracındaki CarPlay i kablosuz yapıyor. Kendisi CarPlay i açmıyor. Aracında var olan kablolu CarPlay i kablosuz a çeviriyor. Ben de farklı markasını kullanmaktayım.

Sizin kullanmakta olduğunuz markanın fiyatı ne kadar acaba ?
 
Sizin kullanmakta olduğunuz markanın fiyatı ne kadar acaba ?

Şuan kullandığımın linkini paylaşıyorum.
Benim 2. Cihazım 1. Si eski versiyondu ve arızalandı. O yüzden biraz uyguna geldi. 550 TL ye aldım.

TRY 751.53 45% İndirim | Carlinkit...r USB Dongle https://a.aliexpress.com/_vKMHTF
 
Şuan kullandığımın linkini paylaşıyorum.
Benim 2. Cihazım 1. Si eski versiyondu ve arızalandı. O yüzden biraz uyguna geldi. 550 TL ye aldım.

TRY 751.53 45% İndirim | Carlinkit...r USB Dongle https://a.aliexpress.com/_vKMHTF

Bu ürün de vergiyle birlikte fiyatı bin liraya yaklaşır muhtemelen.

Şimdilik kabloyla bağlantıya devam edeyim :)
 
Geri
Üst Alt