FSİ teknolojisini anlatan bir video

dediğin doğru Yunus'um ama kompresör olmayan TSI'lar da TSI diye geçiyo sonuçta..
o nedenle dediğim gibi TSI'ın çıkış amacı yukardaki sebeplerden en büyük ayrım ordan başlıyo zaten..

velakin dediğin mantıkla Cupra'da 2L TSI o zaman madem onlar da TSI kompresör var mı yok..demek istediğim o..TFSI o TSI değil..

dediğin doğru Yunus'um ama kompresör olmayan TSI'lar da TSI diye geçiyo sonuçta..
o nedenle dediğim gibi TSI'ın çıkış amacı yukardaki sebeplerden en büyük ayrım ordan başlıyo zaten..

velakin dediğin mantıkla Cupra'da 2L TSI o zaman madem onlar da TSI kompresör var mı yok..demek istediğim o..TFSI o TSI değil..

olm o kadar kurcalama adamlar çift besleme de olsa tek besleme de olsa temelde aynı motor teknolojisini (direkt enjeksiyon + aşırı besleme) kullandıkları için ve muhtemelen premium sınıfta audi yi ayrı tutmak içinde isimlendire politikası kullanıyor o kadarda kafana takma bak keyfine.

kafama taktığım bişi yok ki olm.. 😀
örnek olarak Cupra motoru 2L TFSI TSI değil bana göre..velakin bu konu üzerine VW başkanıyla karşılıklı sigara içerken bu mevzuyu tartışmak istiyorum.. 😀

onlarda seni bekliyor zaten 😀 yiğit gelsede karşılıklı sigara içerken isimlendirmemizi eleştirse diyorlar 😀

yavru sabaha kadar geyik yaparım sonra uyarı yiyirouz.. 😀 😀

ama dayanamicam içmesinler benle kapıda üşüsün noolcak ben içerken.. 😀 😀

39,103Konu
763,795Mesajlar
21,829Kullanıcılar
45boran45Son üye
Geri
Üst Alt