FR TDI kullanan biri olarak yasadıgım tecrubelerden biraz aydınlatmaya calısayım sizi..Kesinlikle mukemmel bi arac ben bugune kadar ne kadar zorladıysamda km 0.23 kurustan fazla yakmadım.İkincisi benim aracım 2009 model yani DPF'li partikul filtreli yani ben supersprint downpipe la onu iptal ettim biraz siyah duman atıyorum ama performans gayet basarılı.Zaten makyajlı kasalar CR common rail, partikul filtresi yok yani bu konuda hic sıkıntı yasamazsınız. Ayrıca benim aracımda yazılım downpipe ve komple duz boru egzoz var en son dynoda 220hp 440 Nm tork cıktı.Yazılım 17000de iken yapılmıstı su an 36000de takır takır kullanıyorum aracımın turbosu garantiden degisti ama farklı bi durumdan dolayı. İnanın benzinli Fr larla aynı hatta onlardan daha iyi yurumek ve onların yarısı kadar yakmak cok keyifli ve ozellikle dizelin yuksek torkunu hep ayagınızın altında hissediyorsunuz ben kesinlikle tavsiye ederim..Son olarak galiba DSG almayı dusunuyorsunuz benim aracım 6 ileri manuel DSG ile bir cok soylenti var yuksek torka dayanmadıgı ile ilgili, bu yuzden ikinci bi secenek olarak malum sitede iki tane var satılık onlardan birini alip kalan nakitlede bu aracı cok guzel yukleyebilirsiniz. Simdiden hayırlı olsun