Dedee
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
lip cok yakısmıs bende benım fr a takmak ıstıyorum fıyatı ndır ve servıs takıyormu acaba
Burak Lip 105 tl. servisten aldım. Evet daha önceki tamponuma serviste taktırmıştım, ama hatalı takmışlardı. Ben bir kısmını söküp düzeltmiştim daha sonra. Bu lipi ise bir arkadaşımla birlikte kendim taktım. Tek başına olmaz zaten, Yardım olunca takması çok zor değil.
Ekli dosyayı görüntüle 9278Ekli dosyayı görüntüle 9279Ekli dosyayı görüntüle 9280Ekli dosyayı görüntüle 9281Ekli dosyayı görüntüle 9282Becerdim Bu işi Ulviiii. Cep telefonu ile çektim bugün, ama fena sayılmaz değilmi. Bakalım beğenecekmisiniz senin deyiminle Aslanı
Jantlarda 16' kışlıklar takılı. Yazlıklarımız 17' Agra 225 45 17 Ps3 Yaz gelsin takacağız kısmetse. O Zaman daha yakışıklı olacağız gibi
3. Ön tamponda Fr yazısı yok. iki adet minik delik var. Fr yazısı alıp (aracım dizel biliyorsunuz takmalımıyım, yoksa komik olur delişkleri iptalmi edeyim.
abi bence ön tampona bi fr logosu al sen tamamlansın tampon
arkadaşlar copa plus a fr tampon takınca far yıkama modülleri uyuyor mu? yoksa fr yıkama motoru vs almamız gerekecek mi?