Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
doukanım 1.6 ya yakın tuketım var ama dur kalkta 2-3 lt daha cok yakar sonucta 2.0 200hp ayrıca DSG sanzuman uzun yolda daha ekonomık TRAFIKTE DSG ekonomı saglamaz arac kalkar kalkmaz vıtesı 2 ye atıyor dur kalkta vıtes bı 1e bı 2ye gecıcek..
ama dedıgım gıbı gucune gore tuketımı cok ıyı.. TFSI..
Doukan bu dsg fikrini çok beğendim abicim. Allah bizede 7 ileri dsg bişey nasip eder inşallah.
doukan hıc abartman benım kullandıgım degerı yazım sana... aracım stock..
kışın genelde bakırkoy yesılkoy mecıdıyekoy ve bahcelıevlerde olurum ( hep şehir içi) ve trafık buralarda yogundur.... depoyu fullerım 48-50 lıtre... ve 400 ıle 420 km arası yapıyorum ...
uzun yollarda ıse 6. vıtesın avantajı var 550 km rahat goruyorsun... ben full depoda max 600-620 km yaptım...
kullanıcının rolude onemlı.... dakka bası gaza yuklenırsen degerler rahatca artar...
umarım konu dogunun satıcı ıle anlastık demesı ıle devam eder